KOL står for nøkkeloppfatningsleder. En KOL er en ekspert innen et spesifikt felt. En KOL kan påvirke andre eksperter på samme felt, mens en påvirker har en bredere rekkevidde. KOLs er de beste innen sitt felt. En sentral meningsleder kan også kalles tankeleder.

 

KOL: Betydning i helsevesenet

KOL -er er spesielt viktige i helsevesenet og vitenskapelig forskning fordi de får synlighet gjennom intenst fokusert arbeid som ofte spenner over flere år. I akademia og forskningskretser er det i tillegg et høyt nivå av granskning i form av fagfellevurderinger, komitégjennomganger og medisinske tidsskriftgjennomganger før det vitenskapelige samfunnet kan nå en enighet om forskningsresultatene; Kvalitetsstandardene de må oppfylle er veldig høye.

MSL: Hva er en medisinsk vitenskapelig forbindelse?

MSL står for Medical Science Liaison. En MSL fungerer som en bro mellom industri og akademia, eller på enklere vilkår: en MSL er en ekspert på KOLs.

MSL -fagfolk i alle grener av biovitenskap bruker KOL -teknologi for å finne, profilere og rangere KOLs for tusenvis av forhold, terapeutiske områder og behandlingskurs. Mer avanserte MSL -brukere bruker KOLs teknologi for å profilere konkurrentenes innsats i markedet.

KOL: Betydning

 


Hva Er KeyopinionLeaders.com, Og Hvordan Kan Det Hjelpe Deg?

KeyopinionLeaders.com er en gratis søkemotor som lar deg finne viktige meningsledere. Du kan angi et hvilket som helst konsept på søkefeltet øverst på denne siden og bruke det til å finne de viktigste viktige meningslederne øyeblikkelig for det konseptet. Du kan filtrere resultatene dine ved andre konsepter, organisasjoner og lokasjoner.

  • Finn KOL -er med innflytelse over spesifikke konsepter.
  • Kombiner eventuelle målkriterier du velger, inkludert GEO-plassering, underkonsept og mer.
  • Eksporter alle konseptene og påvirkningspoengene for enhver KOL du velger.
  • Sammenlign KOLs & Influencers 'Apples-to-Apples' på en objektiv-basis.
  • Få API -tilgang til KOLs -data og forsterke produktet eller tjenesten.

Selskaper som opererer i forskjellige bransjer, universiteter og offentlige etater bruker KOL Marketing Cloud for å identifisere og benchmark på innflytelsen fra viktige meningsledere. Effekten av vår teknologi krysser industri, akademia og regjeringspolitikk (utenrikspolitikk, folkehelse, blant andre).


Løs dine forretningsproblemer med våre Bransjedatoseløsninger

Fra å forbedre produktoppdagelsen til talentrekruttering, takler våre dataløsninger dine største utfordringer.

Oppdag hvordan flere og flere virksomheter bruker KOL Marketing Cloud for å drive endring

 

Side gjennomgått av: Ana Codallo  |  Sist oppdatert på

Å identifisere KOL -er skal være objektiv, Start gratis


Ring vårt salgsteam

805-259-3231

Kjør på bransjens reneste KOL -datasky.

Ingen mennesker er involvert i produksjonen av dataene våre.

Ingen skjevhet, garantert.